Zámbó Krisztián

18 hours agoEljutottam odáig hogy ma már nem csak hallani esik jól ezt a szót de kimondani is. View the profiles of people named Zámbó Krisztian.


Zambo Krisztian X Norbee Ha Majd Nem Leszek Zambo Jimmy Feldolgozas Jimmy Talk Show Scenes

A 90-es évek egyik klasszikusával Meat Loaf álarcát magára öltve bizonyította be a színpadon Zámbó Krisztián hogy mindent megtenne a szerelemért.

. A szakításban nem játszott szerepet harmadik fél nem veszekedve váltak külön egyszerűen már nem egyeztek a jövőről alkotott elképzeléseik. Bárki bármit mond nekem nem volt könnyű életutam és sosem lesz az. Szerintem zseni a csaj nem csak a videói nagyon igényesek és figyelemreméltók de valahogy a lány.

Szó szerint minden érzelem benne van a mi történetünkben amit egy pár csak megélhet. Az Instagramon több mint 70 ezren kíváncsiak a posztjaira ezzel véleményvezérnek számít valamint több ruhamárkával dolgozik együtt modellként. Zámbó Krisztián hivatalos oldala.

1 day agoArra jutottunk hogy nem létezünk egymás nélkül Krisztián beszélt arról mennyire összezavarodott azon hogy 42 évesen úgy érezte kifut az időből. Zsuzska a szerelmem a legjobb barátom és a legádázabb ellenségem és ez vice versa így van. Zámbó Krisztián Hivatalos Oldala.

Most elmondta hogy érzi magát néhány héttel később. Talán mára mintha többen lennének azok akik ezt látják. Vágyott a gyermekvállalásra de nem volt biztos benne hogy mindent meg tud adni Zsuzskának és a picinek amire.

Krisztian has ranked on the list of those famous people who were born on March 9 1980Krisztian Zambo is one of the Richest Singer who was born in HungarianKrisztian Zambo also has a position among the list of Most. 11 hours agoZámbó Krisztián apja rég elfeledett dalát keltett életre. Zámbó Krisztián elárulta hogy valóban szakítottak 11 év után három hete nincsenek már együtt és ez nem is fog már változni.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika 2020-ban az RTL. 432k Followers 2427 Following 1843 Posts - See Instagram photos and videos from Zámbó Krisztián Jimmbo zambokrisztianofficial. On Popular Bio Krisztian Zambo is one of the successful Singer.

Radics Zsombor - tudom hogy sokan nem szeretik a stílusát de szerintem a gondolkodása helyén van 304. Sztárban Sztár 2022 5. 1 day agoZámbó Krisztián ma a Bors megkeresésére árulta el hogy mostanra világossá vált nem hűlt ki közöttük a szerelem és úgy véli soha nem is fog.

4 days ago. Ez volt az én igazi harcom. 49604 likes 26169 talking about this.

Zámbó Krisztián egy hónappal ezelőtt szakított eddigi szerelmével Zsuzsival 11 éves kapcsolat után. Facebook gives people the power. Követői imádják stílusos képeit és a rá jellemző őszinteséget például azt hogy nem okoz neki gondot smink nélkül megmutatnia az.

Görcsösen családot akart de közben félt is tőle. 3630 720 5781 Facebook. Most mégis úgy tűnik hogy egy hat.

Végre azt érzem hogy a helyemen vagyok és egyre inkább Zámbó Krisztián lehetek. I Would Do Anything For Love. Csupán arról van szó hogy ráébredtek hogy teljesen másként.

Jimmy dala mégsem a várva várt beteljesülést hozta el Krisztiánnak mivel a klip forgatása közben zátonyra futott kapcsolata menyasszonyával. Krisztián leszögezte hogy a kapcsolatuk nem egy veszekedés miatt ért véget teljesen békésen szakítottak kapcsolatuk pedig azóta is jó. Nyáron még úgy tűnt hogy végleg vége Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska tizenegyéves kapcsolatának mely megélt már jobb és rosszabb napokat is.

Krisztian Zambo was born in Budapest Hungary on March 9 1980. 21 hours agoZámbó Krisztián és Takács Zsuzsi már többször szakítottak az évek során azonban mindig kibékültek. A szakításuk után már több közös posztot is láthattak tőlük a követők az utóbbi időszakban ám sokan úgy gondolták csupán barátsággá alakult az egykori szerelem.

A rajongók sem vették először komolyan a szakítást hiszen számtalanszor volt már hasonló helyzet a se. 1 day agoKiderült hogy mi van Zámbó Krisztián és Takács Zsuzska között. Ezúttal is így történt és most rájöttek hogy nem tudnak egymás nélkül élni.

Azt az éneket amit gyerekkorában sokszor hallhatott lefekvéskor amikor egyre híresebb édesapja csak neki énekelt. Szabó Beatrix pozitívpélda Ha jól látom nem volt még róla szó itt. Join Facebook to connect with Zámbó Krisztian and others you may know.

Zsuzsika lesz a feleségem és a gyermekeim anyja. 21 hours agoZámbó Krisztián párja smink nélkül. Nézd vissza Te is a produkciót.

He is known for his work on Van életünk 2021 Screamers 2017 and Nyerö páros 2016. Krisztián Zámbó was born on March 9 1980 in Budapest Hungary. Még több friss hír.

22 hours agoZámbó Krisztián három hónappal ezelőtt jelentette be hogy 11 év után véget ért kapcsolata Takács Zsuzskával ami akkor sokakat meglepett.


Zambo Jimmy Valahol Bus Dal Szol Music Artists Jimmy Blues


Borult Most Minden Durva Dolgot Arult El Volt Kedveserol Zambo Krisztian In 2022 Minden


Zambo Krisztian Jimmbo On Instagram 1997 2020 Nocomment Instagram Photo Couple Photos


Tudod Az Igazsagot Hogy Mi Tortent Azon Az Ejszakan Zambo Jimmy Fia Osszetorten Mondta El Jimmy Video


Pin By Eva Retfalvi On Hiresek Magyarok Jimmy Memes


Pin On Celeb


Zambo Krisztian Es Csore Bela Meg Nem Veszithetek Youtube


Mc Hawer Feat Zambo Krisztian Egy Jo Asszony Mcs Jos Concert


Gesztesi Ket Pohar Viszkit Ittam A Baleset Elott Blikk Hu


Zambo Krisztian Parja Smink Nelkul Ekkora A Kulonbseg Ha Zsuzsikan Egy Gramm Festek Sincs Celebs Fashion Class Ring


T Danny Fashion Leather Jacket Vida


Zambo Jimmy Engem Csak Szeretni Kell Hair Styles Jimmy Hair


Der Heni Kasza Tibor Eg Veled Youtube Talk Show Scenes


Zambo Krisztian Es Csore Bela Meg Nem Veszithetek Youtube


16 Eve Hunyt El Zambo Jimmy Foto Ras Archiv Jimmy Music Singer


O Volt Zambo Jimmy Elso Felesege A Ketgyerekes Veraba 18 Evesen Szeretett Bele In 2022 Jimmy Beauty Singer


Zambo Krisztian Csillagod Ragyog Youtube Youtube


Zambo Krisztian X Norbee Ugye Nem Bantad Meg Zambo Jimmy Feldolgozas Youtube Fictional Characters Character Jimmy


Zambo Krisztian Parja Vallalja Hogy Plasztikaztatott Zsuzsika Ezt Csinaltatta Meg Az Arcan Celebs Fashion

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel